[Terkini]

10 Orang Yang Pernah Menerima Pemindahan Wajah Orang Mati

loading...
1. Oscar


Mangsa adalah seorang petani Sepanyol yang tidak sengaja ditembak di muka. Beliau menerima pemindahan muka penuh pada tahun 2010.


2. Guoxing, China

Li telah kehilangan muka apabila beliau telah diserang oleh beruang. Beliau menerima pemindahan separa muka pada tahun 2006.Malangnya, dia meninggal dunia pada 2008 komplikasi berikut pemindahan.


3. Perancis, Pascal ColerPascal yang cacat teruk oleh ketumbuhan (neurofibromatosis) , gangguan genetik yang menyebabkan tumor benigna pada mukanya. Beliau menerima pemindahan muka hampir lengkap pada tahun 2007.

4. French – La, Isabelle DinoireIsabelle telah dibaham oleh anjing. Ini adalah orang yang pertama dalam sejarah menerima pemindahan muka separa, yang berjaya pada tahun 2005.

5. James Maki MassachusettsJames mengalamai kecederaan parah akibat kemalangan kereta api elektrik bawah tanah. Beliau menerima pemindahan muka penuh hampir pada 2009.

6. Dallas WiensWiens dari Texas telah melecur hampir maut ke atas sebahagian besar kepalanya selepas terkena arus elektrik. Beliau menerima pemindahan muka pada tahun 2011.

7. Charla Nash ConnecticutCharla telah diserang oleh cimpanzi kawannya. Charla menerima pemindahan muka pada tahun 2011.

8. Connie Culp OhioConnie hampir meninggal dunia ketika suaminya menembak beliau di muka. Beliau menerima pemindahan muka penuh pada 2008.

9. RafaelMangsa yang merupakan seorang petani Sepanyol, mengalami ketumbuhan (neurofibromatosis) (seperti Pascal Coler ). Beliau menerima pemindahan muka separa pada tahun 2010.

10. Turki Ugur AcarUgur yang melecur muka serius dalam kebakaran rumah. Beliau menerima pemindahan muka pada tahun 2012.
loading...
10 Orang Yang Pernah Menerima Pemindahan Wajah Orang Mati 10 Orang Yang Pernah Menerima Pemindahan Wajah Orang Mati Reviewed by The Vex Media on 5:15:00 PTG Rating: 5

Tiada ulasan