[Terkini]

Memperkenalkan Mei Fen, Nenek Yang Paling Merecik Di Taiwan (6 Gambar)

loading...


Selebriti dari Taiwan, Chen Meifen, berjaya membuat orang ramai terpukau setelah ia memuat naik foto dirinya hanya memakai bikini. Walaupun sudah mahu menginjak ke usia 60 tahun, Chen mempunyai potongan badan seperti seorang wanita yang berusia 30 tahun.

Ramai yang memuji bertanya-tanya apa rahsia Chen agar tampil lebih muda. Rupanya, lebih muda, Chen rajin melakukan senaman secara teratur dan makan yang sihat. Chen melakukan diet dengan makan sedikit tepung dan beras coklat. Ia memakai sedikit minyak, sedikit garam, dan sedikit gula untuk masakannya.

Selain itu, yang menurutnya paling penting adalah mempunyai pola pikir “muda”, bukan pola pikir “tua”. Wanita yang mempunyai tinggi badan 167 sentimeter dan berat 55 kg itu mengungkapkan kalau dia berfoto selfie dengan pakaian seksi demi untuk memenuhi permintaan peminat, dan rakan-rakannya. Meski demikian, Chen merasa tubuhnya tidak sempurna dan ia mengaku ada beberapa bahagian tubuhnya menggeleber, tapi baginya itu bukanlah masalah besar.
loading...
Memperkenalkan Mei Fen, Nenek Yang Paling Merecik Di Taiwan (6 Gambar) Memperkenalkan Mei Fen, Nenek Yang Paling Merecik Di Taiwan (6 Gambar) Reviewed by The Vex Media on 1:29:00 PTG Rating: 5

Tiada ulasan