[Terkini]

6 Doktor Kacak Di Malaysia Yang Membuatkan Anda Nak Pergi Check Up Hari-Hari Di Hospital

loading...
Pekerjaan doktor dianggap mulia dan banyak menyumbang dalam masyarakat hari ni. Mereka terpaksa belajar lebih kurang 5 hingga 6 tahun untuk mendapatkan ‘title’ doktor tersebut dan kebanyakan mereka dianggap tak da ‘life’ dan sangat ‘nerd’. Tapi tahukah anda bahawa ada juga dikalangan mereka yang yang sangat handsome dan menarik hingga membuatkan anda hari-hari nak buat check up kat hospital. Jom kita kenali 6 doktor kacak di Malaysia.

1. Dr Say ShazrilBeliau kini berkhidmat di hospital Terengganu dan pernah satu ketika dahulu menjadi perbualan hangat gara-gara undangan beliau di salah sebuah stesen radio swasta. Dengan wajah yang tampan dan susuk tubuh yang sasa beliau seringkali menghiasi majalah-majalah dan akhbar dalam dunia modelling. Tapi sayang sekali buat gadis-gadis di luar sana kerana beliau telahpun berumah tangga dengan Dr Azura Abas.

2. Dr Sheikh Muszaphar Shukor

6 Doktor Kacak Di Malaysia Yang Membuatkan Anda Nak Pergi Check Up Hari-Hari Di Hospital2

Siapa yang tidak kenal pada angkasawan pertama Malaysia ni. Beliau merupakan pakar ortopedik dan pernah bergiat aktif dalam bidang modelling. Telah berumah tangga dengan Dr Harlina dan dikurniakan 2 cahaya mata.

3. Dr Che Hafiz

6 Doktor Kacak Di Malaysia Yang Membuatkan Anda Nak Pergi Check Up Hari-Hari Di Hospital3

Dr che hafiz yang berasal dari Kelantan ini dulu merupakan model sambilan dan kini merupakan tunang kepada penyanyi Lufya Omar. Mesti cair para gadis-gadis di luar sana melihat senyuman manis beliau.

4. Dr Al-Afiq

6 Doktor Kacak Di Malaysia Yang Membuatkan Anda Nak Pergi Check Up Hari-Hari Di Hospital4

Dikenali dengan nama afiqvolaris di laman instagram, beliau kini bertugas di hospital Sungai Buloh. Beliau juga aktif dalam bidang modelling pengiklanan di televisyen dan merupakan abang sado yang aktif ke gym. Pasti berdebar-debar hati gadis di luar sana nak pergi checkup.

5. Dr Afiq Anuar

6 Doktor Kacak Di Malaysia Yang Membuatkan Anda Nak Pergi Check Up Hari-Hari Di Hospital5

Dr Afiq Anuar yang berasal dari Kedah ini mampu membuatkan anda cair dengan wajah tampan dan senyuman manis beliau. Beliau sangat aktif di lama twitter dan instagram. Beliau juga merupakan model sambilan untuk iklan di televisyen

6. Dr Syed Ahmad Murthada

Beliau merupakan model utama untuk jubah furby and sugar dan sangat aktif ke gym. Jangan cakap doktor tak da life ye.6 Doktor Kacak Di Malaysia Yang Membuatkan Anda Nak Pergi Check Up Hari-Hari Di Hospital6
loading...
6 Doktor Kacak Di Malaysia Yang Membuatkan Anda Nak Pergi Check Up Hari-Hari Di Hospital 6 Doktor Kacak Di Malaysia Yang Membuatkan Anda Nak Pergi Check Up Hari-Hari Di Hospital Reviewed by Mister Haqi on 12:49:00 PTG Rating: 5

Tiada ulasan