[Terkini]

Apa Yang Sesungguhnya Diinginkan Lelaki? Ini Jawapannya

loading...


“APA yang sesungguhnya diinginkan lelaki?” Itulah soalan yang kerap kali datang dalam lubuk hati seorang wanita.

Angan lelaki tentang wanita yang menakjubkan memang berbeza-beza dan misteri, namun ulasan berikut mungkin boleh membantu menjawab persoalan anda.

Bebas


Ramai lelaki yang mahukan wanitanya bebas. Bukan berarti harus bekerja, tetapi lebih kepada wanita yang boleh mengurus dirinya sendiri. Tahu bagaimana mengatasi emosinya dan tidak berkeras agar orang lain tahu kesempurnaannya.


Jujur dan percaya


Ramai hubungan yang putus di tengah jalan kerana tiada rasa kepercayaan dan jujur antara satu sama lain. Biasanya memang wanita memberi kepercayaan pada kekasihnya, padahal sesungguhnya jika lelaki dipercayai maka mereka akan menghormati dan menjaganya. Jujur pada setiap keperluan, kerana lelaki memang agak sedikit tidak peka membaca fikiran wanita.


Memberikan ruang


Lelaki sangat mendambakan ini dari setiap wanita yang menjadi kekasihnya. Penyebabnya kerana mereka memang mempunyai berjuta perancangan untuk menjalani hidupnya sendiri. Demikian memuat Idiva.

(nip)
loading...
Apa Yang Sesungguhnya Diinginkan Lelaki? Ini Jawapannya Apa Yang Sesungguhnya Diinginkan Lelaki? Ini Jawapannya Reviewed by Mister Haqi on 10:21:00 PG Rating: 5

Tiada ulasan