[Terkini]

Baru Berusia 10 Tahun, Kristina Pimenova Sudah Bergelar Supermodel Antarbangsa

loading...
ahirkan pada 27 Disember 2005 di sebuah bandar kecil yang terletak di Moscow, Russia, Kristina Pimenova yang kini baru berusia 10 tahun sudah bergelar sebagai seorang model professional.

Kristina yang pernah menghiasi muka depan sebuah majalah berprestij, Vogue Bambini yang berasal dari Itali ketika baru berusia 7 tahun, kini sudah biasa untuk berposing di depan lensa-lensa kamera.


Meskipun baru berusia 10 tahun, Kristina yang memiliki sepasang mata berwarna biru serta berambut panjang perang yang sekali gus mendapa followers sebanyak 2 juta di laman media sosial Facebook.

Menurut Mail Online, Kristina Pimenova telah mula dikenali sebagai model budak tercantik seawal usia tiga tahun ketika beliau menjadi duta untuk produk jenama-jenama terkenal seperti Ro*Berto Cavalli,Dolce & Gabbana,Armani Dan Benetton.

loading...
Baru Berusia 10 Tahun, Kristina Pimenova Sudah Bergelar Supermodel Antarbangsa Baru Berusia 10 Tahun, Kristina Pimenova Sudah Bergelar Supermodel Antarbangsa Reviewed by Mister Haqi on 8:05:00 PG Rating: 5

Tiada ulasan