[Terkini]

Bukan simpati yang ku pinta..harap jasa baik kawan2 dapat doakan muhamad rasul iman bin zuraidi iaitu anak buah sy semoga diberi keajaiban oleh Allah..dia dh ditahap kritikal sekarang dan sedang bertarung nyawa,,brain tumor tahap 3 dan mungkin xde harapan untuk die kembali normal.. Tak Dapat Derma Takpe Janji Tolong Sebarkan & Viralkan Semoga Ramai Yang Sudi Menderma Untuk Bantu Saudara Kita ini..

loading...Bukan simpati yang ku pinta..harap jasa baik kawan2 dapat doakan muhamad rasul iman bin zuraidi iaitu anak buah sy semoga diberi keajaiban oleh Allah..dia dh ditahap kritikal sekarang dan sedang bertarung nyawa,,brain tumor tahap 3 dan mungkin xde harapan untuk die kembali normal.. Tak Dapat Derma Takpe Janji Tolong Sebarkan & Viralkan Semoga Ramai Yang Sudi Menderma Untuk Bantu Saudara Kita ini.. 

Bukan simpati yang ku pinta..harap jasa baik kawan2 dapat doakan muhamad rasul iman bin zuraidi iaitu anak buah sy semoga diberi keajaiban oleh Allah..dia dh ditahap kritikal sekarang dan sedang bertarung nyawa,,brain tumor tahap 3 dan mungkin xde harapan untuk die kembali normal..

Sama-sama kita doakan semoga adik muhamad rasul sembuh seperti sediakala... mohon sahabat yang saya kasihi semua untuk mendoakan kesihatan adik muhamad rasul...
loading...
Bukan simpati yang ku pinta..harap jasa baik kawan2 dapat doakan muhamad rasul iman bin zuraidi iaitu anak buah sy semoga diberi keajaiban oleh Allah..dia dh ditahap kritikal sekarang dan sedang bertarung nyawa,,brain tumor tahap 3 dan mungkin xde harapan untuk die kembali normal.. Tak Dapat Derma Takpe Janji Tolong Sebarkan & Viralkan Semoga Ramai Yang Sudi Menderma Untuk Bantu Saudara Kita ini.. Bukan simpati yang ku pinta..harap jasa baik kawan2 dapat doakan muhamad rasul iman bin zuraidi iaitu anak buah sy semoga diberi keajaiban oleh Allah..dia dh ditahap kritikal sekarang dan sedang bertarung nyawa,,brain tumor tahap 3 dan mungkin xde harapan untuk die kembali normal.. Tak Dapat Derma Takpe Janji Tolong Sebarkan & Viralkan Semoga Ramai Yang Sudi Menderma Untuk Bantu Saudara Kita ini.. Reviewed by Hi Viral on 5:17:00 PTG Rating: 5

Tiada ulasan