[Terkini]

Daging Buaya Jadi Hidangan Popular Di Kenduri Kahwin Di China

loading...
daging-buaya-jadi-hidangan-popular-di-kenduri-kahwin-di-china5
Para tetamu yang hadir pada majlis perkahwinan di wilayah Zhejiang, China tiba-tiba menjadi gempar. Ini kerana, pihak penganjur pesta menyajikan hidangan dari buaya. Mereka juga memperlihatkan bagaimana buaya itu di kuliti dan dimasak untuk di jadikan hidangan.
Hampir semua tetamu tergamam dan terkejut melihat menu pada majlis perkahwinan itu. Ramai yang sempat mengabadikan foto hidangan aneh itu.
daging-buaya-jadi-hidangan-popular-di-kenduri-kahwin-di-china1
Rakan pengantin lelaki yang bernama Sun Pai yang mengabdikan gambar ini, menjelaskan, jika rakan-rakannya yang tidak percaya adanya hidangan buaya di sebuah pesta pernikahan dan ia ingin membuktikan dengan gambar tersebut.
Gambar tersebut memperlihatkan seekor buaya dengan panjang dua meter. Pada awalnya buaya tersebut masih terikat mulutnya. Sehinggalah buaya malang itu dibunuh kemudian disajikan sebagai hidangan kepada tetamu.
daging-buaya-jadi-hidangan-popular-di-kenduri-kahwin-di-china4

daging-buaya-jadi-hidangan-popular-di-kenduri-kahwin-di-china3

daging-buaya-jadi-hidangan-popular-di-kenduri-kahwin-di-china2

daging-buaya-jadi-hidangan-popular-di-kenduri-kahwin-di-china6

loading...
Daging Buaya Jadi Hidangan Popular Di Kenduri Kahwin Di China Daging Buaya Jadi Hidangan Popular Di Kenduri Kahwin Di China Reviewed by Mister Haqi on 10:15:00 PG Rating: 5

Tiada ulasan