[Terkini]

‘Hadiahkan Isteri Dengan Kesetiaan, Bukannya Hadiah Isteri Baru’

loading...


Jadilah lelaki yang cukup dengan satu. Jangan ikot sangat gelora/gelodak nafsu tu.
Ingat pesan abang, kita kaum lelaki ni akan diuji saat pakai kereta Mercedes, Ferrari, Lambhogini dan BMW. Saat duit kita berkepuk-kepuk dalam Maybank2U. Masa ini miss universemiss world, dan miss pondan datang berhimpit kita berpusu-pusu.
Masa ni jugak kita akan lupa siapa kita dulu-dulu. Janganlah jadi lelaki dungu. Tolong ada sedikit perasaan malu. Tolong cerdik sikit dan fikir gunakan otak Allah berikan itu.

Ingat empat perkara ini:
  1. Ingat adakah betina nak datang masa kita pakai kereta Datsun baulu?
  2. Adakah betina yang pandang masa kita pakai seluar buruk lusuh tu?
  3. Adakah betina yang sentiasa doakan kita tidak mengira waktu?
  4. Adakah betina tanya abang sudah makan atau belum tu?
Sekiranya tidak ada, guys, tolong buka mata luas-luas dan hargai wanita mana yang ada semasa kita susah dulu, Hadiahkan mereka dengan kesetiaan dan apa yang mereka mahu. Bukan hadiahkan mereka dengan isteri baru.
Perempuan ni paling alergik dengan madu. Kita sebagai lelaki jangan jadi macam Dato Red tu, jadilah macam Dato Najib setia dengan Datin Rosmah sejak dari dulu! Even depa berdua ni perangai macam hantu.
Sumber : Redzuan Abd Manaf
loading...
‘Hadiahkan Isteri Dengan Kesetiaan, Bukannya Hadiah Isteri Baru’ ‘Hadiahkan Isteri Dengan Kesetiaan, Bukannya Hadiah Isteri Baru’ Reviewed by Mister Haqi on 8:51:00 PG Rating: 5

Tiada ulasan