[Terkini]

Jom tengok 9 foto Eksklusif Majlis Pertunangan Pelakon Jelita Siti Saleha dan Jejaka Idamannya!! Foto no.#3, #5 & #9 tu paling curi perhatian & Cantik Giler Beb!

loading...


Tahniah kami ucapkan kepada pelakon cantik manis, Siti Saleha yang telah selamat bertunang dengan kekasih hatinya, Lufti Azhar hari ini di kediaman keluarga beliau di Klang, Selangor.

Lufti yang merupakan seorang pegawai kerajaan sebelum ini melamar Siti Saleha untuk menjadi suri hidupnya ketika mereka berdua bercuti di Cancun, Mexico dan pada masa yang sama menghadiri perkahwinan rakan mereka di sana.

''Alhamdullilah, apa yang kami rancang berjalan lancar. Mengikut perbincangan, majlis pernikahan kami akan dilangsungkan pada awal tahun hadapan. Tambahan pula selepas setahun berkenalan dan dilamar Lufti, Julai lalu, kami memang tidak mahu bertunang lama-lama''.Setahun berkenalan sudah cukup untuk mereka berdua mengenali hati budi masing-masing. Menurut Siti Saleha, beliau juga sangat rapat dengan ibu Lufti sejak hari pertama mereka bertemu.

''Malah, keluarga kedua-dua pihak juga rapat selepas kami berkawan. Saya sendiri sangat rapat dengan ibu Lufti. Jadi, atas restu keluarga kedua-dua pihak juga menyebabkan segala perancangan dibuat menjadi lancar''.Sekali lagi kami mengucapkan tahniah buat Siti Saleha dan pasangan. Semoga segala perancangan dan persiapan perkahwinan mereka berjalan dengan lancar.

Berikut kami sertakan beberapa lagi foto sekitar majlis pertunangan Siti Saleha dengan membaca entri ini sepenuhnya.

Sumber Berita : Harian Metro

Kredit Foto : qahharphotography

loading...
Jom tengok 9 foto Eksklusif Majlis Pertunangan Pelakon Jelita Siti Saleha dan Jejaka Idamannya!! Foto no.#3, #5 & #9 tu paling curi perhatian & Cantik Giler Beb! Jom tengok 9 foto Eksklusif Majlis Pertunangan Pelakon Jelita Siti Saleha dan Jejaka Idamannya!! Foto no.#3, #5 & #9 tu paling curi perhatian & Cantik Giler Beb! Reviewed by Hi Viral on 6:19:00 PTG Rating: 5

Tiada ulasan