[Terkini]

Kejutan Istimewa Jep Sepahtu Sempena Sambutan Hari Lahir Sariyanti ( Foto).. Sweet Giler, Siap Buat Video Confession Lagi.. Jom Dengar Apa Jep Confess

loading...
Kejutan Istimewa Jep Sepahtu Sempena Sambutan Hari Lahir Sariyanti ( Foto)Bagai pinang di belah dua. Itu adalah perkataan pertama yang terlintas di benak fikiran admin bila melihat artis kegemaran admin bergambar bersama.


Bagi peminat setia Sariyanti, pasti anda semua sudah tahu yang hari ini adalah ulangtahun kelahiran figuran cantik dan juga ibu tunggal kepada 2 orang putera ini.


Selain ucapan daripada sahabat serta saudara terdekat, majlis sambutan tersebut sebuah gambar Jep sepahtu yang menyambutnya bersama.


Bagai menceritakan sesuatu, peminat-peminat Jep tidak putus-putus mendoakan semoga khabar angin ini benar dan berakhir sehingga ke jinjang pelamin.Apa yang menariknya, Jep dalam segmen sinar pagi juga sempat membuat ucapan istimewa untuk Sariyanti tau!

So Jep, perawan atau janda? Jangan tunggu lama-lama tau. Nanti dikebas orang!!!
loading...
Kejutan Istimewa Jep Sepahtu Sempena Sambutan Hari Lahir Sariyanti ( Foto).. Sweet Giler, Siap Buat Video Confession Lagi.. Jom Dengar Apa Jep Confess Kejutan Istimewa Jep Sepahtu Sempena Sambutan Hari Lahir Sariyanti ( Foto).. Sweet Giler, Siap Buat Video Confession Lagi.. Jom Dengar Apa Jep Confess Reviewed by The Vex Media on 9:27:00 PTG Rating: 5

Tiada ulasan