[Terkini]

Orang KOREA sendiri DEDAH MAGGIE ini sebenar HARAM. Orang ISLAM di Malaysia akan MUNTAH lepas TENGOK BUKTI ini. Nauzubillahiminzalik!

loading...

#Moga status ini memberi maklumat kepada semua penggemar2 maggi ramyeon yang baru2 ni di viralkan...

#"Paste" Megi ini disahkan menggunakan mesin yang sama untuk penyediaan "paste" berkaitan sebarang produk "pork".

#Untuk makluman, saya telah membuat semakan produk ini melalui konsultan halal di korea, Mr. Kim Edward. Produk ini telah menggunakan mesin yang sama bagi penyediaan "paste" berunsurkan "pork".

#Melihat pula kepada bahan2 paste megi ramyeon chicken mania ini, tiada sebarang "pork" didalamnya. Namun demikian, ISU SYUBHAH telah timbul disini kerana mesin yang digunakan adalah mesin yang sama dengan penyediaan "paste" berunsurkan "pork".

#Logo Halal Korea yang dikeluarkan oleh KMF, adalah diragui.

#Mohon sebarkan... isu kemashalatan Islam semakin membimbangkan.

#ps : saya mohon maaf jika ada kesilapan pada maklumat ini. saya sertakan bukti perbualan saya bersama Konsultan Halal Korea untuk makluman.

loading...
Orang KOREA sendiri DEDAH MAGGIE ini sebenar HARAM. Orang ISLAM di Malaysia akan MUNTAH lepas TENGOK BUKTI ini. Nauzubillahiminzalik! Orang KOREA sendiri DEDAH MAGGIE ini sebenar HARAM. Orang ISLAM di Malaysia akan MUNTAH lepas TENGOK BUKTI ini. Nauzubillahiminzalik! Reviewed by Hi Viral on 10:33:00 PG Rating: 5

Tiada ulasan