[Terkini]

Yuna Selar Astro Buat Video Parodi Biadab

loading...
Penyanyi, Yunalis Zarai atau Yuna, berang dengan tindakan pihak Astro menerusi rancangan Meletop menyiarkan video parodi ‘Crush’ yang dianggap biadab dan boleh mengakibatkan kariernya berakhir di Amerika Syarikat.
Ini kerana bagi Yuna, tindakan pihak Astro itu seolah-olah menghina orang berkulit hitam.

“Kawan-kawan semua, saya harap kamu semua tahu bahawa parodi yang dibuat oleh Astro boleh menyebabkan karier saya di negara ini berakhir. Tindakan itu biadab dan tidak menghormati rakan saya, Usher.
“Sekiranya Usher melihat video ini, pastinya dia tidak mahu dikaitkan langsung dengan Malaysia. Tolonglah didik diri sendiri,” katanya.
Meskipun pihak Astro telah memadamkan video tersebut selepas dikecam netizen, namun Yuna bimbang video itu boleh menjadi isu yang serius di negara barat itu.
“Kerosakan telah berlaku, kamu terlalu obses dengan parodi bodoh sehingga terlupa mengenai maruah. Berhenti kongsikan video tersebut kerana ia tidak kelakar. Sebaliknya hanya menyakitkan hati saya,” katanya melalui Facebook.
Penerbit program Meletop bagaimanapun telah membuat permohonan maaf secara terbuka di laman Twitter mereka semalam.
“Sekali lagi kami di pihak krew dan warga kerja #MeleTOP ingin memohon maaf di atas penyiaran video tersebut,”
Sumber : Pixel
loading...
Yuna Selar Astro Buat Video Parodi Biadab Yuna Selar Astro Buat Video Parodi Biadab Reviewed by Mister Haqi on 4:04:00 PTG Rating: 5

Tiada ulasan