[Terkini]

Bos Besar Hyper Act Berprinsip , Punca Kecik di Tendang keluar

loading...


Minggu ini sensasi cerita apabila buat kali kedua Band Hyper Act telah kick Vokalist kedua mereka iaitu Kecik. Jika sebelum ini Ronnie menerima nasib sama selepas di tendang bergitu sahaja. Lebih menghampakan pemecatan kecik adalah melalui whatsapp dan segala media sosial melibatkan Hyper Act telah di Block oleh Hyper Act sendiri..

Ramai yang mula meminati Hyper Act selepas kecik muncul sebagai Vokalist baru dan suaranya tidak menghampakan. Namun selepas konterversi yang berlaku baru-baru ini peminat mula hilang sabar dan berharap kumpulan ini akan di bubarkan.

Malah, Toi yang juga sebahgian ahli kumpulan Hyper Act di kencam kerana dikatakan punca kecik di tendang keluar. Bagi peminat, Toi nampak lebih sudu dari kuah semasa Ronnie di tendang keluar.

Menurut kecik -

 Bukan salah abang toi . Dia lah yang membentuk saya dari tiada apa-apa sehinggalah sekarang ini. Walaupun sekarang nama tak semegah yang lain tapi alhamdulillah rezeki. Masalah ini berpunca daripada bos besar hyper act. Selaku kompuser untuk lagu2 hyper act sendiri. Kecik bergaduh dengan dia pada bulan september. Dan dia punya prinsip kalau dia tak suka orang itu sampai bila-bila dia tak maafkan oang itu . Anggota hyper act tiada masalah dengan saya . 

Harap rezeki kecik bertambah selepas ini.
loading...
Bos Besar Hyper Act Berprinsip , Punca Kecik di Tendang keluar Bos Besar Hyper Act Berprinsip , Punca Kecik di Tendang keluar Reviewed by Hi Viral on 11:15:00 PG Rating: 5

Tiada ulasan